Orädd och oberoende journalistik

Varför har så många idrottare kollapsat de senaste åren?

 

 
Det har inträffat otaliga tragedier där topptränade idrottsutövare faller ihop under träningar och matcher. Inte sällan med dödlig utgång.
Det som i princip aldrig nämns i medierapporteringen är att denna flodvåg av plötsliga kollapser sammanfaller med utrullningen av ett experimentellt och nödgodkänt vaccin, som kan ge biverkningar som bland annat hjärtmuskelinflammation och blodproppar.

Nicklas ”Nick” Söderblom har i hela sitt liv gått i fronten för hälsa och träning. Han har varit personlig tränare åt Hollywoodstjärnor som Pierce Brosnan och Cindy Crawford. Men så drabbades han oväntat av en hjärtinfarkt. I den här intervjun berättar han om sorgen över ett liv som slagits i spillror. Han pratar också om frustationen över att det står en elefant mitt i vardagsrummet, som de flesta journalister och läkare verkar låtsas att de inte ser.

Dela detta avsnitt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli notifierad när vi släpper ett nytt avsnitt!

Titta även på:

Folkets Radio

Vem tar ansvar för vaccinets offer?

Livet innan sprutan: Karin Albinsson och Carina Hellstrand     Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta

Folkets Radio

Den sjuka förlossningsvården

  Kvinnor som fött barn ostört berättar ofta om födseln i lyriska ordalag. Många har beskrivit det som en andlig upplevelse; en initiationsrit som skänker

Stöd Folkets Radio direkt genom Swish till: 123 405 89 39