Orädd och oberoende journalistik

Dr. Ann-Cathrin Engwall om vaccinbiverkningar och tveksam bokföring


Ann-Cathrin Engwall är doktor i molekylär cellbiologi med immunologi och virologi som specialitet.

Vi pratar om det rekordhöga antalet människor som drabbats av misstänkta biverkningar. Engwall förklarar hur ett och samma vaccin
kan orsaka så många vitt skilda symtom – alltifrån enstruationsrubbningar och missfall till blodproppar och herpes.

Vi pratar också om den ifrågasatta räknemetod myndigheterna använder där vaccinerade i vissa fall klassas som ovaccinerade trots att de kan ha fått både en och två sprutor.

Bo Engwall medverkar också och berättar varför han anmälde fusk i en publicerad studie baserad på israeliska data. Studien förskönade enligt
Engwall bilden av booster-dosens effekter.

Bo Engwall har en gammal studiebakgrund från KTH teknisk fysik, tillämpad matematik. Han har följt covid-19-statistiken i flera länder sedan starten.

Dela detta avsnitt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli notifierad när vi släpper ett nytt avsnitt!

Titta även på:

Folkets Radio

Det digitala tyranniet

Ständigt uppkopplade har vi blivit beroende av de snabba belöningar vi får av våra skärmar och vi sugs djupare och djupare in i den virtuella verklighetens Matrix-värld, där nästa station heter Metaverse.

Folkets Radio

Sanningsministeriet

Enbart de gångna två åren har världen sett en explosionsartad framväxt av nya institutioner, informationsprojekt, så kallade faktagranskare, seminarier och vidareutbildningar, artikelserier, TV- och radioprogram och mycket, mycket annat som handlar om att skydda allmänheten från desinformation.

Stöd Folkets Radio direkt genom Swish till: 123 405 89 39