Orädd och oberoende journalistik

Covidvaccinernas inverkan på människors andliga liv

 

 

I sin nya bok Covid Vaccines From a Spiritual Perspective driver den antroposofiske healern Thomas Mayer tesen att massvaccinationskampanjen mot Covid-19 är en transhumanistisk attack mot mänskligheten, där syftet är att förvandla oss till själlösa ”maskinmänniskor”.

Mayer har samlat vittnesmål från 50 olika healers som samstämmigt vittnar om att de vanligaste covidvaccinerna leder till en försämrad eller förlorad kontakt med själen, och detta rentav kan medföra en blockerande effekt på livet efter döden. Det betyder enligt Mayer att mänsklighetens framtid står på spel: Vill vi fasas ut ur livet och evolutionen eller vill vi förbli varelser av själ och ande?

Boken har väckt kontrovers. Även inom det antroposofiska etablissemanget har man valt att ta avstånd från Thomas Mayer och hans forskning.

Dela detta avsnitt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Bli notifierad när vi släpper ett nytt avsnitt!

Titta även på:

Folkets Radio

Vem tar ansvar för vaccinets offer?

Livet innan sprutan: Karin Albinsson och Carina Hellstrand     Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta

Folkets Radio

Den sjuka förlossningsvården

  Kvinnor som fött barn ostört berättar ofta om födseln i lyriska ordalag. Många har beskrivit det som en andlig upplevelse; en initiationsrit som skänker

Stöd Folkets Radio direkt genom Swish till: 123 405 89 39